Deze website gebruikt cookies. Meer informatie. Ik ga akkoord

Herstelwerkzaamheden

Regen, wind & zon, vrieskou: Het hout aan uw buitengevel krijgt veel te verduren. Houtrot ligt altijd op de loer. Goed onderhoud van uw kozijnen en een regelmatige controle zorgen dat zowel het schilderwerk als uw houten kozijnen langer meegaan. Reinig in ieder geval 1x per jaar het schilderwerk meer schoon water. Daarnaast moet u, afhankelijk van de gebruikte verf, iedere twee tot vijf jaar uw huis (laten) schilderen. Schildert u zelf? Zorg dan in ieder geval voor goede verf. Dit voorkomt dat u, sneller dan u lief is, opnieuw uw huis moet schilderen. De keuze voor een goede verf levert niet alleen een mooier eindresultaat op, maar levert ook een langere levensduur voor de verflaag op en een betere bescherming van uw kozijnen.

A.H. Schildersbedrijf controleert tijdens werkzaamheden standaard de staat van uw kozijnen en zal in overleg waar nodig de benodigde reparatiewerkzaamheden verrichten.

Voor ons schilderwerk maken wij alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige verfproducten. Daarmee bent u verzekerd van een optimale bescherming tegen weersinvloeden en gaat het schilderwerk langer mee.

Heeft u al houtrot?

Heeft u zwakke plekken in uw kozijn aangetroffen? Is het hout in hoeken verkleurd en bladdert de verf af? Dan heeft u wellicht al (beginnende) houtrot. U kunt dit controleren door met een sleutel of schroevendraaier in de hoeken van uw kozijn te drukken. Geeft het hout mee, of is het zacht? Dan heeft u mogelijk al last van houtrot.

Vooral liggende delen zijn gevoelig, omdat daar vocht zich kan ophopen. Controleer ook of er geen scheurtjes, of barsten in het schilderwerk zitten.

In veel gevallen kunnen wij met lichte reparatiewerkzaamheden uw kozijnen een nieuw leven geven, alvorens wij het kozijn van een frisse nieuwe verflaag voorzien.

Meer weten? Onze buitenschilder komt met alle plezier een keer vrijblijvend langs om de staat van uw kozijnen te controleren en een offerte te maken voor herstelwerkzaamheden en het schilderwerk.